Afbeelding van WhatsApp op 2024 05 22 om 16.00.38 ce7a7cdd

11 mei 2024

Noorderlicht in Udenhout!

Vrijdagavond, ik loop met mijn padelteam terug naar de auto. Ik check mijn telefoon. Om 23.08uur heb ik een foto ontvangen in de groepsapp van De Duinboeren. Een foto van het Noorderlicht stralend over een camping aan de rand van de duinen. Wauw wat een plaatje! Het was al een bijzondere avond want tijdens het padellen, hoorden we Willem 2 kamioen worden in de Eerste Divisie. De avond zou nog mooier worden. 

Afbeelding van WhatsApp op 2024 03 18 om 16.58.32 381286ce

22 maart 2024

Heerlijk Cultuurlijk!

Op een zomeravond in juni 2022 sprak ik Ed Mutsaers, kunstenaar, ook wel bekend als Beeldvanger (Instagram). De Mooie Schuur was net open, maar wel nog met een aantal witte muren. Ik vroeg: ‘Ed, heb jij misschien nog een paar prachtige werken in het donker staan, die wel wat licht kunnen gebruiken?’, waarop Ed zei: ’k denk dat ik nog wel wat voor jou heb.’ Hij verraste De Mooie Schuur met De Toreador, De Poortwachter, Be Brave en Be Proud en Fly Babe Fly. Stuk voor stuk landden de werken in Udenhout, alsof ze thuis kwamen. Maar vier weken geleden kwam het bericht dat ik afscheid moest nemen, de werken zouden een nieuwe plek krijgen. Had ik nu een probleem? Of opende zich opnieuw een interessante deur? 

Koffer reis

september 2023

Vakantie of op reis?

Vlak voor de zomervakantie van Zuid-Nederland streek nog een aantal teams neer in De Mooie Schuur met de behoefte om te komen evalueren, bouwen, genieten en te verrijken buiten hun werkplek. In de zon op het terras werden, in de pauzes, de vakantieplannen gedeeld.