Geloof erin, dat is het begin!

Welkom!

In 2017 nam ik afscheid van de Koraalgroep, afscheid van mijn Rec4-collega’s en startte ik mijn eigen bedrijf, Buro Pasta. Ik help kinderen, ouders en leerkrachten om in mogelijkheden te denken in en rondom school wanneer er problemen zijn op het gebied van gedrag. In mijn afscheidsspeech deelde ik mijn droom om met Buro Pasta, onze schuur te verbouwen en in te richten als een plek voor trainingen, workshops en bijeenkomsten, een plek om te verrijken.

Na een aantal jaren verbouwen, samen met familie, mijn man en drie kinderen, heb ik in maart 2022 de eerste gasten mogen ontvangen in onze schuur, De Mooie Schuur. Naast het werken met verschillende leerlingen op diverse scholen in regio Tilburg, ontvang ik met veel plezier groepen op onze fijne locatie. Ik zorg zelf, met allerlei ondernemers uit de regio, voor alle lekkernijen in De Mooie Schuur. Het kleinschalige, duurzame, regionale en persoonlijke karakter wil ik graag behouden zodat je altijd met alle aandacht ontvangen wordt.

Kom naar onze fijne plek.
Wil je verrijken, nieuwe plannen smeden en samen genieten van lekker eten, informeer dan nu naar de mogelijkheden. Wie weet ontmoeten we elkaar dan binnenkort, hier in De Mooie Schuur in het Brabantse land. Je bent welkom!

Vriendelijke groetjes,