Strak in het pak of de schoenen even uit,
u bepaalt zelf de ambiance...

De Mooie Schuur

De Mooie Schuur heeft alles in huis voor zakelijke arrangementen.
De locatie kenmerkt zich door de volgende woorden: bijzondere plek, modern, gastvrij, persoonlijke aandacht, inspirerend, in een huiselijke sfeer. 

U kunt in De Mooie Schuur terecht voor een presentatie, vergadering, workshop, een teambuilding of iedere andere zakelijke gelegenheid. Alle arrangementen worden in overleg met u op maat gemaakt. Daarbij denk ik mee met uw wensen. 

Durf uw vragen te stellen, ik ben flexibel en denk graag mee.

De ruimte is voor u!

De locatie wordt op de gereserveerde dag aan één groep toegewezen. Je bent dus samen zonder anderen. “What happens at De Mooie Schuur, stays at De Mooie Schuur!”  

Ruimtes

De Mooie Schuur beschikt over meerdere ruimtes waarvan u gebruik kunt maken. Ze zijn alle anders van inrichting en afmeting en te gebruiken voor verschillende activiteiten.

  • De Schuur is een grote multi-inzetbare ruimte van 90mingericht met drie verrijdbare in hoogte verstelbare tafels en een zithoek met uitzicht over de weilanden.
  • De Grote Kamer is een afgesloten ruime vergaderruimte van 24m2 ingericht met een royale vergadertafel.
  • De Knusse Kamer is een afgesloten intieme ruimte van 14m2.
  • De Opkamer is een huiselijke ruimte van 24m2 boven in De Mooie Schuur, ingericht met comfortabele stoelen.

Wanneer u de locatie huurt kunt u gebruik maken van al deze ruimtes.
Daarnaast is er een heerlijk terras en een tuin om activiteiten te organiseren.

Faciliteiten

  • De Mooie Schuur heeft op alle plekken razendsnelle WiFi.
  • Er zijn twee digiborden met touchscreen, adapters voor laptop/MacBook en een Sonos audio systeem tot uw beschikking. Er is altijd hulp aanwezig om u te helpen bij het installeren van de communicatie-mogelijkheden, 
  • Er liggen post-its, papier, pennen, stiften en tape om de muren en ramen mee vol te plakken.
  • Het erf biedt ruimte aan circa 18 auto’s. Bij grotere groepen kan carpoolen een uitkomst zijn.

Prijzen

In De Mooie Schuur is een arrangement op maat mogelijk. Informeer direct en geheel vrijblijvend naar de beschikbaarheid en naar de prijzen voor een dagdeel of een dag op onze locatie.

Even ontspannen

Mogelijkheden aanvullend op uw verblijf

Laat de hectiek achter u en ervaar hoe anders uw vergadering of training kan zijn in onze huiselijke maar toch ook zakelijke vergaderruimte.
In de zomer heerlijk naar buiten tijdens de break of lunch en in de winter lekker knus binnen rond de keukentafel.
U kijkt uit over de weilanden. Onze schapen en koeien in de wei, versterken het buitengevoel.

Onze tips!

Ik raad u aan om tussendoor even de benen te strekken en een wandeling te maken door de weilanden. Wandeling Het Ommetje is vanaf ons terrein bereikbaar. Zo kunt u ervaren hoe prachtig de omgeving is. De geur van versgemaaid gras, het fluiten van de vogels... En na een kopje (h)eerlijke koffie weer fris op naar het volgende punt op de agenda.
Ronde van 60 minuten. (gratis) 
~
Maar ook een Dierenronde op eigen erf, een wandeling door de tuin maakt u even lekker los van de werkactiviteit.
~
Spellen zoals Kubb, Beanball, groot Mikado en groot Jenga zijn aanwezig om binnen of buiten te gebruiken tijdens een pauze of tijdens het programma.
~
Of plan een bezoek (circa 90 minuten) aan De Dobbelhoeve, een ultra moderne boerderij (leverancier van Mijn Melk). Vraag naar de mogelijkheden. (tegen betaling)
~
Even helemaal niks mag natuurlijk ook! Op ons terras staat een heerlijke loungeset en in de tuin staan op verschillende plekken bankjes om even lekker weg te dromen.